QCY T8 tws vs QCY T7 tws

komilişampuan

Hectopat
2 tane model arasında kaldım sizce özellik, kullanışlılık, dayanıklılık, tasarım ve ses açısından hangi kulaklığı almalıyım?

QCY T7 tws: QCY T7 Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, Beyaz: Amazon.com.tr

QCY T8 tws: QCY T8 Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, Beyaz: Amazon.com.tr

2 tane model arasında kaldım sizce özellik, kullanışlılık, dayanıklılık, tasarım ve ses açısından hangi kulaklığı almalıyım?

QCY T7 tws: QCY T7 Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, Beyaz: Amazon.com.tr

QCY T8 tws: QCY T8 Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, Beyaz: Amazon.com.tr

Lütfen kulaklıkları kullanan veya bilgi sahibi olanlar değerlendirsin.

Ses seviyeleri ve performansları benzer düzeyde, ama T7'nin batarya süresi T8'den bir tık daha fazla kullanıma bağlı olarak bu durum değişebilir ancak testlerde T7 4-4.5, T8 3 saat civarı bir süre sunuyor.

Tasarımsal olarak T8'in şarj kutusu daha yuvarlak ve AirPods ile neredeyse aynı, T7'nin biraz köşeli ve oval bir yapısı var. Kulaklık tasarımları neredeyse aynı ama T8'de sürücünün olduğu kısımda bir çıkıntı var.

Arada çok fiyat farkı yok, ben tasarımından ötürü T8 tercih ederdim.

Ses seviyeleri ve performansları benzer düzeyde, ama t7'nin batarya süresi t8'den bir tık daha fazla kullanıma bağlı olarak bu durum değişebilir ancak testlerde T7 4-4.5, T8 3 saat civarı bir süre sunuyor.

Tasarımsal olarak t8'in şarj kutusu daha yuvarlak ve AirPods ile neredeyse aynı, t7'nin biraz köşeli ve oval bir yapısı var. Kulaklık tasarımları neredeyse aynı ama t8'de sürücünün olduğu kısımda bir çıkıntı var.

Arada çok fiyat farkı yok, ben tasarımından ötürü T8 tercih ederdim.

T8'in dokunmatik kısmı üst tarafta galiba. Kullanırken zorlanır mıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı