QD OLED ekrana geçilir mi?

LED ekrandan qd OLED ekrana geçmek istiyorum fakat yanma, titreme, göz ağrısı, alt yazı tipinin kötü olduğunu duydum OLED kullanıcıları fikirlerini paylaşırlarsa mutlu olurum.

Evet Hz konusunda biraz zayıf, sizce geçmeye gerek var mı bir de cidden bu tarz problemler çok var mı?

Bende sRGB mod (%30 gece ışığı) harici gözlerimi yoruyor ama genel bir sorun değil, bazı kişilerde bu sorun oluyor. VRR titremesi pek yaşamıyorum, FPS sıkıntım yok. G-Sync kapatmak direkt çözüyor zaten. Yanma durumunu yaşamadım, 5 aydır kullanıyorum. Metin netliği çok kötü değil, kabul edilebilir. Kişiden kişiye göre de değişebilir. Hız, kontrast, siyah tekdüzelik, kalibrasyon vb konularda epey fark ediyor. Kullandığınız modele bakacak olursam renk gamutun da çağ atlamazsınız ama diğer alanlarda gözle görülür farklar olur. Ayrıca görüş açıları OLED'lerde çok iyi.

Belki PWM'den ötürü belki qd katmanından ötürü gözlerim yoruluyor. Veya mavi ışık bilmiyorum. Sorun yaşamayanda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…