QD-OLED olan parlak panel. WOLED olan mat panel. Mat panel, ne kadar ışık alırsa alsın mürekkep gibi siyahlar gösterirken, parlak panelde ışıklı bir ortamda siyahlar morumsu gözüküyor. Nasıl bir tercih yapmalıyım arkadaşlar ?
ASUS ROG Swift OLED 32 Pro monitör modeli 32 inçlik OLED ekranında Full HD 480Hz veya 4K 240Hz tazeleme hızı modları sunarak oyuncuların tecrübesini çeşitlendiriyor.
ASUS ROG Swift OLED 32 Pro monitör modeli 32 inçlik OLED ekranında Full HD 480Hz veya 4K 240Hz tazeleme hızı modları sunarak oyuncuların tecrübesini çeşitlendiriyor.
Ucuz gibi sanki fiyatı. Ama Reddit'te az önce bir inceleme konusu gördüm. PG32UCDP alan birinin dediğine göre mat panel olmasından dolayı hem renkler kötüymüş hem de 1080p 480 Hertz'de bulanıklık varmış. Net olarak vazgeçtim artık. PG32UCDM hayırlı olsun bana.