mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #1 Merhaba, QEMU indirdim fakat ISO dosyasını QEMU'da çalıştırdığımda GRUB yazısında kalıyor hatayla ilgili ekran görüntüsü atıyorum.
Merhaba, QEMU indirdim fakat ISO dosyasını QEMU'da çalıştırdığımda GRUB yazısında kalıyor hatayla ilgili ekran görüntüsü atıyorum.
R rusen02 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 664 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #2 Hangi .iso dosyası?
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #3 rusen02 dedi: Hangi. ISO dosyası? Genişletmek için tıkla... Kendi işletim sistemimi geliştiriyorum xorriso üzerinden ISO yazdırıyorum ismi mykernel. ISO Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video serisinden kodları yazıp ISO oluşturuyorum. Oluşturuyorum. @alperkral @Vavien. @TerabyteForever @Dynamics @Enes3078 yardım edebilir misiniz?
rusen02 dedi: Hangi. ISO dosyası? Genişletmek için tıkla... Kendi işletim sistemimi geliştiriyorum xorriso üzerinden ISO yazdırıyorum ismi mykernel. ISO Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video serisinden kodları yazıp ISO oluşturuyorum. Oluşturuyorum. @alperkral @Vavien. @TerabyteForever @Dynamics @Enes3078 yardım edebilir misiniz?
R rusen02 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 664 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #4 Valla sadece takipteyim. Çözüm falan bulursan yaz.