QHD Monitör önerisi

Bütçe
9000

quenasdabest

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. 2K 27'' bir monitör arıyorum ancak forumdaki çeşitli konuları da inceledikten sonra kafamda birçok soru işareti oluştu ve birkaç modelde karar kıldım. Bütçe olarak 9k'yı aşmak istemiyorum.
Bu modeller içerisinden tavsiyelerinizi rica ediyorum.

1. Model (Bu model hakkında parlaklık sorunu ve monitörün siyah ekran sorununa dair 1 kişinin yorumu olmuştu. Yazılımsal sorunlar devam ediyor mu acaba?
https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,197368225.html

2. Model

3. Model (Bütçemi aşıyor ancak kıymetli değerlendirmelerinizi öğrenmek isterim)

DELL daha kaliteli. 500 lira bütçe arttırmaya değer mi değer bence. Almışken daha iyisini al.

Ben yaklaşık 2.5 yıldır DELL S2422hg modelini kullanıyorum ve tasarım olarak bunun aynısı. Görüntü kalitesi olarak gayet iyi ancak monitörü aldıktan 2 ay sonra arkasındaki tuşlar bozuldu. Bu modelde de benzer bir sorun mevcut mu?

Monitör kesinlikle bütçe ayırmaya değer bi birim. Sonuç olarak tonla para bayıldığın sistemin görüntüsünü o veriyor. Zamanında üzerine 1000Tl eklemeye çekindiğim için ghosting yapan monitör kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…