QHD monitör vs WQHD monitör

Bütçe
5500

RedMan_39

Zeptopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar ilk kez gerçek bir 2K monitör almaya karar verdim ve ilk hatamı 2K Casper Excalibur 144 Hz QHD alarak yaptım hayatımın hatası oldu ve inşallah bir iade alabilirim şimdi ise incik boncuk düşünüp tartıp monitör almayı araştırdığımda 2 monitörde kararlaştırdım ancak karar veremedim.

1. monitör ViewSonic VX2785-2K-MHDU 27" QHD IPS USB Type-C 3 Kenar Çerçevesiz Monitör bu monitör 2K QHD özellikte 8bit 75Hz 5ms tazeliğinde gayet güzel FreeSync falan tüm özellikler var özellikle kafa çelen yüzey işlemleri: parlama önleyici, 3H sert kaplama gibi şeyler le methetti ancak ben görsel şölen ve renk kalitesine önem veren birisiyim ve bunu derinlemesine araştırdığımda ise daha da iyisini buldum.
2.monitör ViewSonic VG2719-2K 27" QHD IPS Business Monitor bu monitörde aynı şekil 2K ancak WQHD olarak geçiyor 10 bit renk skalası 60 Hz yenileme ancak FreeSync hariç tüm özellikler bulunmakta ve üstteki parlama önceyici gibi kaplaması yok ve bu biraz - gibi geldi fiyat olarak baktığımızda ikisi de aynı o yüzden oradan eleyemedim yardımcı olursanız hayır duamı alırsınız vallahi arkadaşlar önceliklerim film oyun olduğu için karar vermek zor geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı