Qiyana element nasıl seçilir?

raigod

Hectopat
Yer
Japonya
Daha fazla  
Meslek
İblis avcısı
Merhaba arkadaşlar Qiyana karakteri skiller açısından çok hoşuma gitti fakat element mantığını bir türlü anlayamadım. Bir sırası veya mantığı var mı yoksa kafasına göre mi veriyor? Mantığı varsa nasıl? Yazarsanız çok sevinirim.

Duvarlar, çimenler, ve nehirdeki sulara skill atarak farklı özellikler alabiliyorsunuz. Duvardan aldığınız özellik ile Q attığınızda fazladan vuruyor. Çimen sizi görünmez yapıyor, su ise çarptığı hedefi sabitliyor.

3 element var. Ateş olması lazım biri o taşları seçersen gelir. Su elementi seçmek için nehiri seçmen lazım. Yeşil element için de çalıları seçmen lazım oyunda. Seçimden kastım w atarken mesela fare çalıda olması lazım. Tabi bunu yapmak için de ona yakın olman lazım.

Toprağa ve duvara doğru W atarsan ateş,
Suya doğru atarsan buz,
Çimene doğru atarsan toprak elementi verir.

Nehire w atarsan su elementi alırsın stun görevi görür.
Çime w atarsan yeşil element alırsın seni görünmez yapar bir nebze hasar atar.
Bunun dışındaki yerler hasar elementi verir menzili en uzundur neredeyse.
e q atarsanız q hedef şampiyonu takip eder ıskalama şansın yoktur.
İyi Akşamlar.

Hocam Toprağa doğru atarsam Ateş Çimene atarsam toprak burayı anlamadım da.
Öyle mantık yapmışlar vallahi. Toprak ve duvara attığın zaman ateş gücü kazanıyorsun. Çimene attığın zaman toprak gücü.
Ateş fazladan hasar verir,
Toprak seni görünmez yapar,
Buz rakibi sersemletir.

Qiyana ateş elementini kullanmıyor. Bilmiyorsanız yanlış bilgi vermeyin.
Toprak, çimen ve su elementlerini kullanabilirsin sadece. Toprak canı az olanlara fazla vurmanı, çimen görunmez olmanı, su ise rakibi yerine sabitlemene yarar. Elementleri W skilin ile seçersin. Hangi elementi almak istiyorsan, imlecini o elementin üzerine getirip W basman yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı