P phuff0 Femtopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #11 Görkem Umut dedi: Küçücük kalır tabi. PCX ile kıyaslanamaz rahatlık açısından. PCX öneririm. Çok da ujzağa gitmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Düşeneceğim hocam sağolun.
Görkem Umut dedi: Küçücük kalır tabi. PCX ile kıyaslanamaz rahatlık açısından. PCX öneririm. Çok da ujzağa gitmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Düşeneceğim hocam sağolun.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.491 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #12 phuff0 dedi: Düşeneceğim hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Srk da alınır hocam, kendinizi sınırlamayın binersiniz.
phuff0 dedi: Düşeneceğim hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Srk da alınır hocam, kendinizi sınırlamayın binersiniz.
P phuff0 Femtopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #13 Yusuf Halil Sağaz dedi: Srk da alınır hocam, kendinizi sınırlamayın binersiniz. Genişletmek için tıkla... Srkyı baya beğeniyorum hocam, torku falan baya bi yerinde duruyor açıkçası düğmeleri falan kalitesiz diyorlar bir tek ama çinli sonuçta binerken kabullenmek lazım. Gidip görmüştüm bayisinde gayet kaliteli duruyordu ama bilmiyorum.
Yusuf Halil Sağaz dedi: Srk da alınır hocam, kendinizi sınırlamayın binersiniz. Genişletmek için tıkla... Srkyı baya beğeniyorum hocam, torku falan baya bi yerinde duruyor açıkçası düğmeleri falan kalitesiz diyorlar bir tek ama çinli sonuçta binerken kabullenmek lazım. Gidip görmüştüm bayisinde gayet kaliteli duruyordu ama bilmiyorum.