Qj SRK 125r alınır mı?

FlawE

Femtopat
Daha fazla  
Qj srk 125r almayı planlıyorum ilk defa vitesli motor süreceğim tavsiye eder misiniz? Eğer etmezseniz başka hangi motor tavsiye edersiniz 130b bütçem var.

Qj srk 125r almayı planlıyorum ilk defa vitesli motor süreceğim tavsiye eder misiniz? Eğer etmezseniz başka hangi motor tavsiye edersiniz 130b bütçem var.

Srk alacağım satmayacağım hiç diyorsan bence gayet güzek motor ama ilk vitesli motorunsa bence biraz sıkıntı çünlğ makine bayağı bir ağır. Denge problemin yoksa yavaş yavaş alışırsın zaten şimdiden hayırlı olsun. NS125, Benelli 125 motorlarada bakmanı tavsiye ederim özellikle Benelli.

ns125 ve benelli 125s'e baktım boyum 1.91 87 kg bana çok küçük kaldı değiştirmeme gelirsek yani onla bi rahat 1-2 yıl sürceğimi düşünüyorum

NS125 ve Benelli 125S'e baktım boyum 1.91 87 kg bana çok küçük kaldı değiştirmeme gelirsek yani onunla bir rahat 1-2 yıl sürceğimi düşünüyorum.

Peki neden qj RKS neden değil.

Qj de ABS var RKS de cbs var ABS bana göre yani yeni başlayanlara göre daha iyi diye düşünüyorum yanlış düşünüyorda olabilirim tabii ki de.

Şöyle diyeyim ABS olması cok büyük avantaj tabii ki ama qj nin piyasası RKS'ye göre daha düşük ama ilk motorunsa qjden şaşma derim hocam.

eyw hocam tavsiye için
Dostum aldın mı durum nedir? Servis ve yedek parça olarak şüphelerim var motorla alakalı onun dışında ağır olsa da çift abs 125cclik bir motor için bile çok iyi bir avantaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…