Hocam qj çin malı piyasası yavaş gerçckten sen gelecekte motorunu satmak istesen elinde uzun süre kalır düşük fiyattan satarsın ama qj alınmicak bir motor değil seni soğutmiyim her türlü satarsın motoru onda problem yok biraz daha yavaş olur ama ns125 2024 kasası en sağlam bloklardan biridir piyasasıda vardır abs li ön arka gayet sağlam güzel motor qj çin malı 30bin km sonrası problem yaşayabilirsin belki daha erken belki daha sonra kroniklerini araştırmalısın motorun tam hakim değilim yalan yok qj sağlam motor kronik var yalan yok o motor gayet güzel motor aslında o motor hakkında acayip bir bilgiye sahip değilim ama qj motor güzel belki hiç bir problem yaşamazsın bu biraz önyargılı davranış olur ama ns bildiğimiz motor olduğundan dolayı öneriyordum.
Ama eğer ikinci el qj alaviliyorsan bence o zaman alabilirsin çünkü daha uyguna almış oluyorsun ustaya gösterim düşük km alabilirsin.
Hocam ben çok fazla yorum yapmiyayım yanlış yönlendirmek istemiyorum siz en iyisi araştırın alın bana güvenmeyin