QJ SRK 125S vs TVS Raider 125

xSloxy

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangi motoru almalıyım? Gideceğim maksimum en uzun yol 100 km hiç durmadan TVS ile kaç km yol gidebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce hangi motoru almalıyım? Gideceğim maksimum en uzun yol 100 km hiç durmadan TVS ile kaç km yol gidebilirim?

Oradan buradan duyduğum bilgiler ile QJ SRK 125S diyorum.

TVS sürme şansım oldu bence güzel bir motor ama ön çamurluk kırıldı mesela parçasını bulamadık.

Bu motorlarla uzun yol yapmak bence mantıklı değil uzun yolda sıvı soğutma motor kullanmak daha iyi diye biliyorum bunlar hava soğutma.

Son düzenleme:
Kasım yada aralık ayında TVS Raider ile Konya'dan İstanbul'a gittim ve geldim. Giderken Ankara'da 15dk durdum çay içtim ardından Bolu'da 1 tost yedim 15dk falan da o sürdü. Onun dışında depo doldurma dışında hiç kontak kapatmadım. Gelirken Eskişehir'de 2 saat durdum arkadaşlarımla vakit geçirdim. Bende bir sorun olmadı. İstanbul içinde de baya gezdim. Motor şuan 30bine yaklaştı tavsiye ederim. Tabii bakım en önemli faktör.

Düzeltme: QJ SRK 125S bu motor galiba sıvı soğutma ama sıvı soğutmalarında şöyle bir dezavantajı var bildiğim kadarıyla şehir içi yüksek devirde kullanman gerekiyor yanlışım varsa düzeltin.

QJ SRK125S diyorum. Fakat arada fiyat farkı var, Raider'le de 100km gidersin durmadan ama fren olarak QJ kesinlikle daha iyi, arka disk ve ABS var.

Bu kadar yol yaptıktan sonra hiçbir sıkıntı olmadıysa bayağı iyi değil mi?

QJ SRK125S diyorum. Fakat arada fiyat farkı var, Raider'le de 100km gidersin durmadan ama fren olarak QJ kesinlikle daha iyi, arka disk ve ABS var.
Fren dışında çok eksiği var mı?

Düzeltme: QJ SRK 125S bu motor galiba sıvı soğutma ama sıvı soğutmalarında şöyle bir dezavantajı var bildiğim kadarıyla şehir içi yüksek devirde kullanman gerekiyor yanlışım varsa düzeltin.
Bu konu hakkında pek bi bilgim yok.

Herkesten farklı olarak ben Raider tercih ederdim.Evet arka kampana ve ABS'si yok fakat kalitesi var.

Fren dışında çok eksiği var mı?

Bu konu hakkında pek bi bilgim yok.
Hayır bir tek ekran kroniği var. Gayet güzel motordur.

Gösterge paneli kronik. Eğer garantisini sürdürürsen sıkıntı yaşamazsın değişir. Ben kuryelik yapıyorum Raider ile şu ana kadar hiç yolda bırakmadı, sorun da çıkarmadı.
Lastikleri kesinlikle değiş. Bende Anlas Winter Grip 2 var yeterli görüyorum.
Balataları 25-26k km değişti daha devam edebilirdim ama riske girmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…