QJ TRX 12 alınır mı?

Kamyon

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar bu motor alınırdı kronikleri vs. nedir memnun kalır mıyım?

Ben de araştırıyorum bu motoru, hakkında pek bir bilgi yok ama donanımlı bir motor olduğu kesin. Prosofi'ye istekte bulunun talep olursa videosunu çeker ben de talepte bulundum.

Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar bu motor alınırdı kronikleri vs. nedir memnun kalır mıyım?

Uzak durmanı tavsiye ederim hocam bir arkadaş bunu 1 2 sene aralığında kullandı bazı parçalarında kronik sorunları falan olduğunu söyleyip aldığı fiyatın altına satmak zorunda kalmış.

Ben çin malı ne olursa olsun önermiyorum. Diyeceksiniz ki bütçen az o zaman da gerekirse gidin ikinci el honda kymco sym gibi markaların motorlarını alın. Gerekirse scooter sürün fakat gidip çin malı almayın. Kalitesi yerine göre iyi olabilir fakat bu markayı ülkeye getiren rks. Rks markasının da bayileri ve servisleri vasat. İlgisiz. Ayrıca bu tarz motorların en büyük sorunu parça. Parça bulunmuyor bulunsa bile minimum 2-3 ay bekletiyor. Anlıyorum gençsiniz tipi şekli şemali hoşunuza gidiyor ama dışı seni için beni yakar lafını unutmayın. Aldıktan sonra bir sorun olduğu zaman ilgisiz bir servis ve bulunmayan parçalar ile uğraşacaksınız. O sebeple voge qj bilmem ne bu markalardan uzak durun. Çin menşeili de olsa nispeten kalliteli de olsa malesef kamera arkası denen bir boyutu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…