QJ trx 12 mi yoksa Arora Shark 125 mi?

evrng

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar QJ trx 12 ve arora shark 125 arasında kaldım. Arorayı gerçek olarak gördüm, trx bana biraz küçük geldi, boyutları hemen hemen aynı mıdır ve hangisini önerirsiniz, bu 2 motor olacak sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiside kusura bakma ama birbirinden vasat iki motor. Hele hele arora shark mıdır nedir ona merak ettim baktım da motor tipi bir garip motor bloğu dersen 80 li yıllardaki honda titan gibi motorların blokları gibi çok ilkel bir teknoloji olduğu belli. Oyuncak gibi duruyor. Bu ikisi arasında bir şey söylemek gerekiyor ise Qj motor trx modeli bana daha eli yüzü düzgün geldi kalitesi de keza bir tık daha iyi gibi gözüküyor. Tabi ki ben ikisinide al demem. Ben sana tvs raider öneririm. Tabi ille de bu iki model arasında bir seçim yapacaksan Qj motor bana daha iyi geldi.

Kesinlikle TRX12. Bir kere Shark 125 daha yeni çıkmasına rağmen internette üretim hataları ve arızaları çıkan bir motor. QJ ise kendini kanıtlamış, donanımlı bir marka.

Arkadaşlar QJ trx 12 ve arora shark 125 arasında kaldım. Arorayı gerçek olarak gördüm, trx bana biraz küçük geldi, boyutları hemen hemen aynı mıdır ve hangisini önerirsiniz, bu 2 motor olacak sadece.
arora çok kötü de Qj'nin 2024 modeli bile gelmemiş ülkeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…