O Onur Talha Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 192 4 Ocak 2021 #21 Ege Altunay dedi: Olabilir normal müzik dinleyin yine aynıysa değişim istersiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi onu yapacağım umarım zorluk çıkarmaz.
Ege Altunay dedi: Olabilir normal müzik dinleyin yine aynıysa değişim istersiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi onu yapacağım umarım zorluk çıkarmaz.
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #22 Onur Talha dedi: Şimdi onu yapacağım umarım zorluk çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Yaptınız mı?
O Onur Talha Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 192 4 Ocak 2021 #23 Ege Altunay dedi: Yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım sesler aynıydı. Eğer sağır değilsem tabii .
Ege Altunay dedi: Yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım sesler aynıydı. Eğer sağır değilsem tabii .
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #24 Onur Talha dedi: Yaptım sesler aynıydı. Eğer sağır değilsem tabii . Genişletmek için tıkla... İnşalllah değilsinizdir. Başka birine de denetin eğer o da aynısını söylerse değişim sürecine başvurursunuz.
Onur Talha dedi: Yaptım sesler aynıydı. Eğer sağır değilsem tabii . Genişletmek için tıkla... İnşalllah değilsinizdir. Başka birine de denetin eğer o da aynısını söylerse değişim sürecine başvurursunuz.
T Tarık Özcan Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 52 Çözümler 1 12 Mayıs 2021 #25 Bazen sorun çok ufak yerlerde çıkabiliyor. Ses Denetim Masası'ndan kulaklığın özelliklerindeki ses düzeylerinde bir tarafın sesi kendi kendine kısılabiliyor. Oldukça başıma gelen bir durum, isterseniz sizde bir bakın.
Bazen sorun çok ufak yerlerde çıkabiliyor. Ses Denetim Masası'ndan kulaklığın özelliklerindeki ses düzeylerinde bir tarafın sesi kendi kendine kısılabiliyor. Oldukça başıma gelen bir durum, isterseniz sizde bir bakın.