QLED ile LED arasında nasıl bir fark var?

isyankar_9

Centipat
Arkadaşlar 3 kişilik aileyiz, İnternet'ten bakarken de girdiğim sitelerde 49, 50, 55 Inc tercihiniz olsun diyorlar. Marka olarak Samsung veya LG düşünüyoruz. Hemen alalım diye bir şeyimiz yok indirimlerde falan yakalamaya çalışacağız maksimum 5000 liraya önerileriniz nelerdir?
Bir de QLED ile LED arasında nasıl bir fark var açıklarsanız sevinirim.

Hocam merhaba, bunları atma sebebin ne diğer televizyonlara göre farkı ne cevaplarsan sevinirim.

Hocam merhaba, bunları atma sebebin ne diğer televizyonlara göre farkı ne cevaplarsan sevinirim.
Bu televizyonlar 4K yani daha güzel gözükür. QLED ile Led arasında sadece canlı renk farkı var diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam son bir şey soracağım Samsung 49Q60RAT 49 modeli hakkında bilgin varsa paylaşır mısın?

Şu sıralar kesin alayım diye bir şeyim yok 1 2 ay içinde almayı düşünüyorum almışken de güzelini alma derdindeyim hocam. =)

Kesinlikle öneririm çok iyi bir televizyon. Tek dezavantajı kanal geçişleri biraz yavaş ve 50 Hz panel. Amblight özelliği bence almak için bir neden zaten.

Hocam o kadar bütçemiz yok şu an dediğim bantlarda tavsiyelerin var mı? Bir de QLED için ekstra 500 600 lira vermek mantıklı bir iş mi? Cevaplarsan sevinirim.
Hocam bunu da listeme alayım ama bir sorum olacak amblight tam olarak ne oluyor benim baktığım televizyonlarda hep yok yazıyordu bu baktığım televizyonlar da 6000 7000 bandındaki televizyonlar bu televizyonun o dediğim televizyonlara göre ucuz olmasının sebebi nedir? Cevaplarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…