D Del E Ted Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 380 5 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar bugün PUBG Mobile indirdim. Bu servisi msconfigten devre dışı bıraktım. Diğer oyunlar hile algılayabilir diye. Sıkıntı çıkar mı?
Arkadaşlar bugün PUBG Mobile indirdim. Bu servisi msconfigten devre dışı bıraktım. Diğer oyunlar hile algılayabilir diye. Sıkıntı çıkar mı?
Günün Birinde Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 1.143 Çözümler 23 Yer Sakarya 5 Temmuz 2020 #2 O PUBG Mobile'ın kendi servisi kapatmana gerek yok. Herhangi bir sorun çıkarmaz. Zaten sağ tıklayıp klasöre git dersen oyunun klasörü açılır oradan görebilirsin
O PUBG Mobile'ın kendi servisi kapatmana gerek yok. Herhangi bir sorun çıkarmaz. Zaten sağ tıklayıp klasöre git dersen oyunun klasörü açılır oradan görebilirsin
D Del E Ted Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 380 5 Temmuz 2020 #3 Bu arada Gameloop kapalıyken gözüküyor görev yöneticisinde sebebi nedir?
Günün Birinde Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 1.143 Çözümler 23 Yer Sakarya 5 Temmuz 2020 #4 Del E Ted dedi: Bu arada Gameloop kapalıyken gözüküyor görev yöneticisinde sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılırken o da başlıyor sanırım. Herhangi bir zararı olmaz fakat takıntılı biriyseniz açılışta hizmetlerden kapatabilirsiniz.
Del E Ted dedi: Bu arada Gameloop kapalıyken gözüküyor görev yöneticisinde sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılırken o da başlıyor sanırım. Herhangi bir zararı olmaz fakat takıntılı biriyseniz açılışta hizmetlerden kapatabilirsiniz.