Benzer problemi bende yaşıyorum. Fakat bir hata verip ardından PC kullanılamaz hale geliyor. Resetlemeden düzelmiyor maalesef. Reddit çözümüne baktım ama pek bir şey anlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Reddit'te bir kullanıcı çözmüş gibi görünüyor sorunu.
Rica ederim. İsterseniz konuyu "çözüldü" olarak işaretleyin. Sorun yaşayan diğer arkadaşlara yol gösterme açısından iyi olur.Yazılanları yaptım ve düzeldi. Teşekkür ederim.
Rica ederim. İsterseniz konuyu "çözüldü" olarak işaretleyin. Sorun yaşayan diğer arkadaşlara yol gösterme açısından iyi olur.
Rica ederim. İsterseniz konuyu "çözüldü" olarak işaretleyin. Sorun yaşayan diğer arkadaşlara yol gösterme açısından iyi olur.
Mesajın sol altındaki Rapor kısmına basın, oradaki seçeneklerden "çözüm" olanı işaretleyin.Tabii. Nasıl işaretliyoruz bilmiyorum ama.
Teşekkür ederim,bilmiyordum bunuHocam sizde çözüldü olarak işaretleyebiliyorsunuz
Mesajın sol altındaki Rapor kısmına basın, oradaki seçeneklerden "çözüm" olanı işaretleyin.
Benzer problemi bende yaşıyorum. Fakat bir hata verip ardından PC kullanılamaz hale geliyor. Resetlemeden düzelmiyor maalesef. Reddit çözümüne baktım ama pek bir şey anlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.