QNB ATM kartı yuttu

Darfind

Hectopat
Daha fazla  
QNB Finansbank'den Papara'ya para yatıracaktım ama kartımı yuttu ve geri alamadım.
Sonra Papara'yı iptal ettim ve yeni kart alacaktım ama 20 TL kargo ücreti varmış, hesaba nasıl para atacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
QNB Finansbank'den Papara'ya para yatıracaktım ama kartımı yuttu ve geri alamadım.
Sonra Papara'yı iptal ettim ve yeni kart alacaktım ama 20 TL kargo ücreti varmış, hesaba nasıl para atacağım?
Akbank ATM'deki kartsız işlemlerden yatırabiliyorsunuz diye biliyorum. Ama yeni kart sipariş etmeniz daha mantıklı otomatik ödeme talimatlarınız yoksa.

Papara üzerinden para gönderden EFT havaleye gir orada IBAN yazıyor. IBAN'ı kopyala ve açıklamasına Papara no nu yaz yoksa düşmez. Herhangi bir banka kartı olabilir.

Aynı olayı bende yaşadım. Bizzat Papara müşteri temsilcisi ile konuştum, yutulan kartlar geri verilmiyor falan dedi. İptal edip yeni kart temin etmen gerekiyor. Eğer 18 yaş üstünde isen T.C. kimlik no ile kart olmadan para yatırma işlemi gerçekleştirebilirsin. Diğer türlü biraz zor kartsız para yatırmak. Ben yapamadım daha doğrusu. En kötü CarrefourSA'dan Papara kart alıp kullanabilirsiniz veya illa Black Card istiyorum derseniz para yükleyip halledersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı