QNB Finansbank'ta reşit olmadan hesap açılabiliyor mu?

708134

Centipat
Herkese merhaba, 18 yaş altı olan bir arkadaşım var staj için QNB Finansbank'tan hesap acacak. Ama ailesi caliştigi için izin alamıyor, çocuk olmadan ailesi hesap acabiliyor mu ve kaç veli lazım?

Velisi gitse çocuk gitmese olurmu
Ben 2018'de babamla beraber Ziraat Bankası'nda açtırmıştım. Velinin olması şart. Banka hesapları Papara - İninal gibi uygulamalara benzemez.

Velinin yanında çocuğun da olmasına gerek var tabii ki. Bankadan bankaya da değişiyor olabilir.

Çocuğunuzun adına gerekli yasal belgeleri yasal temsilcisi olarak siz imzalarsınız. Çünkü 18 yaş altındaki kişiler tarafından banka hesabı açılamaz. Bazı bankalarda anne ve babanın birlikte başvuruda bulunarak temsilci olması beklenirken anne ya da babadan herhangi birinin talimatı ile de ilerlenebilir.
(Kaynak: EnPara)

QNB Finansbank reşit olmadıgı için mobil banka vermiyormuş doğrumu?
Mobil banka açılıyor olsa bile işlem yapamayabilir 15 yaşımdan 18'e kadar Ziraat Mobil kullanabildim ama herhangi bir işlem yapamadım. Sadece hesaplarımdaki bakiyeyi görebiliyordum. İşlemler sekmesi boştu.

ATM'den işlem yapabiliyordum sadece.

Kuzenim kullanıyor. E vadeli hesap bile acabiliyor cocuk (Garanti bankası)

Ya şimdi çocuk okull zamanı ailesi izin alıcak ilk günden okulla gitmemek kötü olcak çözüm varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…