QNB'den İninal'e nasıl para atılır?

Tr_temhA

Hectopat
Başkasına ait olan QNB hesabından ininal hesabına nasıl para atılır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir yazı buldum ama doğru mu acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_20221203_181339.jpg
    137,7 KB · Görüntüleme: 66
Başkasına ait olan QNB hesabından ininal hesabına nasıl para atılır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir yazı buldum ama doğru mu acaba?
Bu bilgi ininal'in kendi sitesinde yazılı olduğu için bu bilgi doğru ve güvenlidir. Bu aşamaları uygulayarak QNB Finansbank hesabınızdan ininal hesabınıza para gönderebilirsiniz.

Yanlış bilgi
Başkasına ait banka hesabından İninal hesabına para yükleyemezsin. Banka hesabının senin adına olması gerekiyor. Eğer başkasının hesabından para yükleyip kullanmak istiyorsan PeP kullanmanı öneririm.

ininal uygulamasının ana ekranındaki "Para Yükle" yazan yere tıklayıp "Havale / Eft ile" yazan seçeneğe tıkladıktan sonra istediğiniz bankayı seçip detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hocam, pep kullanmayın. Tosla ve Papara varken pep nedir? Ayrıca arkadaşın gönderilmez demesine bakmayın, hak ettiği şekilde mesajına yanlış bilgi metni yazıldı.

Hocam haklı olabilir. Papara'da evet başkasının banka hesabından gönderilmediğini biliyorum ama ininalde de öyle galiba çünkü olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…