ininal'da öyle bir koşul yok.Hocam haklı olabilir. Papara'da evet başkasının banka hesabından gönderilmediğini biliyorum ama ininalde de öyle galiba çünkü olmuyor.
Sonuç olarak benim dediğim oldu. Boşu boşuna ceza aldım.İninal desteğe yazdım ve sadece ininal Plus'ı olanlar başkasının banka hesabından ininala transfer yapabilirmiş. İninal Plus içinde +18 olmak gerekiyormuş.
Komik olan asıl yanlış bilgiyi senin vermen ancak benim cezalandırılmam![]()
Başkasının banka hesabından ininal hesabına para almak için değil, ininal hesabından banka hesabına para transferi yapmak için öyle bir koşul var.İninal desteğe yazdım ve sadece ininal Plus'ı olanlar başkasının banka hesabından ininala transfer yapabilirmiş. İninal Plus içinde +18 olmak gerekiyormuş.
Başkasının banka hesabından ininal hesabına para almak için değil, ininal hesabından banka hesabına para transferi yapmak için öyle bir koşul var.
Şimdi tekrar denedim ve atılabiliyor.
Moderatör yanlış bilgi cezası verdiğine göre yanlış bilgiyi veren sizsiniz. Bu durumda beni değil, moderasyon ekibini suçlamalısınız. Ayrıca @Bcansiz74 arkadaşımızın dediği doğrudur.Komik olan asıl yanlış bilgiyi senin vermen ancak benim cezalandırılmam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.