V vrl Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 117 Çözümler 1 13 Temmuz 2023 #1 Neredeyse bütün arkadaşlarım üye oldu bu Qnet'e buradan para kazanılabilir mi dolandırıcı olma ihtimali var mıdır?
Neredeyse bütün arkadaşlarım üye oldu bu Qnet'e buradan para kazanılabilir mi dolandırıcı olma ihtimali var mıdır?
malesefmen Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 13 Temmuz 2023 #2 vrl dedi: Neredeyse bütün arkadaşlarım üye oldu bu Qnet'e buradan para kazanılabilir mi dolandırıcı olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistemi anlatırsanız yardımcı olayım
vrl dedi: Neredeyse bütün arkadaşlarım üye oldu bu Qnet'e buradan para kazanılabilir mi dolandırıcı olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistemi anlatırsanız yardımcı olayım
V vrl Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 117 Çözümler 1 13 Temmuz 2023 #3 malesefmen dedi: Sistemi anlatırsanız yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Birilerini sisteme üye yaparak ürün satın almasını sağlıyorum sonra şirket bana komisyon veriyor ürün satışından piramit sistemi tarzı bir şey.
malesefmen dedi: Sistemi anlatırsanız yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Birilerini sisteme üye yaparak ürün satın almasını sağlıyorum sonra şirket bana komisyon veriyor ürün satışından piramit sistemi tarzı bir şey.
malesefmen Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 13 Temmuz 2023 #4 vrl dedi: Birilerini sisteme üye yaparak ürün satın almasını sağlıyorum sonra şirket bana komisyon veriyor ürün satışından piramit sistemi tarzı bir şey. Genişletmek için tıkla... Birden vermiyoruz deseler yapabileceğin hiçbirşey yok bu tarz sitelerde bir de çekim limiti varsa %90 dolandırıcı
vrl dedi: Birilerini sisteme üye yaparak ürün satın almasını sağlıyorum sonra şirket bana komisyon veriyor ürün satışından piramit sistemi tarzı bir şey. Genişletmek için tıkla... Birden vermiyoruz deseler yapabileceğin hiçbirşey yok bu tarz sitelerde bir de çekim limiti varsa %90 dolandırıcı