ne gibi farkı var ?Truthear Crinacle Zero Red öneririm QoA yerine.
QoA biraz tiz hassasiyeti yüksek kulaklık. U şekline bir frekansı var. Basslar ve tizzler ön planda. Tiz hassasiyetin varsa mesela önermem ama onun dışında Türkiye'den almam gerek hızlı geçsin elime diyorsan da başka da seçeneğin yok pek. Yoksa bir dünya IEM var alınabilecek. Önerdiğim model dengeli ve berrak bir kulaklık.ne gibi farkı var ?
Red ile Blue farkı nedir hocam?Truthear Crinacle Zero Red öneririm QoA yerine.
Özünde aynı kulaklık. Farkları ses profili. Blue daha basslı.Red ile Blue farkı nedir hocam?
stepsound dediğimiz olay genelde bass ağırlıklı oluyor hocam yani blue daha iyi bir seçenek olur öyle değil mi? Bir de cloud 2 gibi sadece fps oyunları için hazırlanan kulaklık kalitesinde iem kulaklık öneriniz var mıdır? bütçe 3-3.5kÖzünde aynı kulaklık. Farkları ses profili. Blue daha basslı.
Blue FPS oyunları için daha iyi evet. Başka konu açarsanız bütçenize göre sadece ses kasma odaklı IEM'ler önerebilirim.stepsound dediğimiz olay genelde bass ağırlıklı oluyor hocam yani blue daha iyi bir seçenek olur öyle değil mi? Bir de cloud 2 gibi sadece fps oyunları için hazırlanan kulaklık kalitesinde iem kulaklık öneriniz var mıdır? bütçe 3-3.5k
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.