Qobuz, Türkiye'ye gelebilir

Flakko

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi müzik, kaliteli müzik, Hi-Fi ekipmanlarla müzik dinleyenlerin ve odyofillerin favorisi qobuz, Türkiye'ye gelebilir. Qobuz club forumunda bununla ilgili bir soru sordum ve gelen cevap resimdedir. Ayrıca qobuz çalışanı ülkemizde olan olayları için iyi dileklerini iletti ve qobuz benim için artık çok ayrı bir yere sahip. Ayrıca yazılan cümlelerin son kısmını anladığım kadarıyla ve çeviriden de baktığım kadarıyla yazan kişinin eninde sonunda TR'ye gelecek dediğini gördüm. Qobuz, Türkiye'ye gelecek artık bu kesinleşti gibi.

Screenshot 2023-02-15 at 10.06.51 AM.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Deezer'ın FLAC müzikleri 3-5kbps da olsa Qobuz'dan yüksek olduğunu gördüm. Eski müzikler için Deezer'la çok farkı yok fakat yeni çıkan müzikler Qobuz'a genelde Hi-Res 24-bit yüklendiğinden Qobuz lossless yeni müzikler için çok iyi bir kaynak.

Deezer'ın FLAC müzikleri 3-5Kbps da olsa Qobuz'dan yüksek olduğunu gördüm. Eski müzikler için Deezer'la çok farkı yok fakat yeni çıkan müzikler Qobuz'a genelde Hi-Res 24-bit yüklendiğinden Qobuz lossless yeni müzikler için çok iyi bir kaynak.

İnsan kulağı için 16 bit 44.1 KHz yeterli hocam. Bu seviyenin üstü kayıtlar bence depolama alanı kaplamaktan başka işe yaramıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı