QoS ayarlarını değiştirmek faturaya etki eder mi?

564300

Hectopat
QoS ayarlarından internet hızını arttırsam faturaya yansır mı 1024 Kbps ne. Dün tek kendi cihazımın internet hızını arttıracaktım ciddi ciddi yapıyorum. Maksimum hıza 1023 Kbps girdim hızım 1Mbps düştü. Nasıl arttırım maksimum hızı arttırırken buradaki bant genişliğini kullanmalııyımçünkü maksimum ve minimum hızı girerken bunlar belirliyor bant genişliğini arttırsam internet faturasına yansır mı?

Screenshot_20221016_084743.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam bant genişliğini arttırsam?
Bant genişliği alabileceğiniz anlık veri miktarının maksimum kapasitesini ayarlar. Arttırsanız bile gelen veri miktarı aynı olduğu için değişen bir şey olmaz. Azaltırsanız internet hızınız düşer.

Peki oradaki toplam bant genişliğine 24576 ve 4160 yazarsam ne olur?

Faturaya yine etki etmez mi?
Çünkü ben tek kendi telefonumda hızını arttırmak istiyorum oradaki yazandan fazla yazınca kabul etmiyor 513 gibi bende 512 ve 1024 girdim hızım 1 mbps düştü

Bir şey olmaz çünkü mevcut internet hızınız değişmiyor. 24.576 Kbps, 24 MB'a eşdeğer oluyor. İleride 24 Mb/s hızında bir internetiniz olursa işte o zaman bu sayıların değiştirilmesi işe yarar.
Faturaya yine etki etmez mi?
Çünkü ben tek kendi telefonumda hızını arttırmak istiyorum oradaki yazandan fazla yazınca kabul etmiyor 513 gibi bende 512 ve 1024 girdim hızım 1 mbps düştü
Hayır, faturaya etki etmez. Dediğim gibi maksimum internet hızınızı bu şekilde arttırmanız mümkün değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı