QoS ayarlayınca modemin herkesi atması

kullanilmiyorr

Hectopat
Modem td-W9970. ne zaman QoS yapmaya çalışsam ilk dakikalarda iyi iken 5 10 dk sonra herkesi internetten atmaya ve girebilen cihazlara da 1 Mbps veriyor. Ve QoS ayarlayınca Wi-Fi ışığının arada 3 4 saniyeliğine kesildiğini fark ettim. Modemde bir sıkıntı mı vardır sizce? QoS ayarlamak istiyorum çünkü ailemde interneti aşırı yoğun kullananlar var. Sabah akşam upload yapanlar gibi. TP-Link'i aradım ama daha kendi modemlerinden haberleri yok, ISS'nizi arayın diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ cihazlarına girilen konfigürasyonlar cihazların kaynak tüketimini arttırdığı için protokolün ve cihazın sağlıklı çalışması yine cihazın donanım kabiliyetine bağlı...uzun lafın kısası bu klasmanda ki ürünler ağ kullanımı için yeterli olabilir ama ağı yönetememenizde bir o kadar normal bir durum.

"Arkadaşın modemin de oluyor ama" demeyin arkadaşın ağı ile senin ağın ne kadar benzer yapıda?

Hocam bunu çözümlemeniz biraz zor. Tamamen cihazınızın kabiliyetine bağlı. Resetlemeyi deneyin ama pek işe yaramayabilir. En güzel çözüm yeni bir cihaz almanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…