D Dudedevil Hectopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2016 #1 Arkadaşlar modemimin markası: ZXV10 W300 [TBODY] [/TBODY] Modemimde Qos özelliği vardır wifi ye hız sınırı koymak istiyorum bunu nasıl yapacağım detaylı olarak bilen birisi anlatabilir mi ? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2016
Arkadaşlar modemimin markası: ZXV10 W300 [TBODY] [/TBODY] Modemimde Qos özelliği vardır wifi ye hız sınırı koymak istiyorum bunu nasıl yapacağım detaylı olarak bilen birisi anlatabilir mi ? Teşekkür ederim.
Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Ocak 2021 #2 Dudedevil dedi: Arkadaşlar modemimin markası: ZXV10 W300 [TBODY] [/TBODY] Modemimde Qos özelliği vardır wifi ye hız sınırı koymak istiyorum bunu nasıl yapacağım detaylı olarak bilen birisi anlatabilir mi ? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 2021'den selam, sorunun cevabını bulabildin mi?
Dudedevil dedi: Arkadaşlar modemimin markası: ZXV10 W300 [TBODY] [/TBODY] Modemimde Qos özelliği vardır wifi ye hız sınırı koymak istiyorum bunu nasıl yapacağım detaylı olarak bilen birisi anlatabilir mi ? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 2021'den selam, sorunun cevabını bulabildin mi?