Qosmio x500 lcd panel sorunu

Turgut Tunç

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Qosmio x500 lcd panel kırıldı. Yenisini getirttim fakat çalışmadı. Inveter sağlam, ekranda sağlam. Sorun ne olabilir? Orjinal ekran 18.4 inç. Fakat ben 15.6 inç ekrani farkli invertor ile bağladigimda çalışıyor. Sorunu çözmek istiyorum ama çözemedim. Anakartta inverter a güç sağlayan bölüm hangisi? Küçük inverter ve farkli ekranı calistiriyor ama orjinal çift floresan ekranı ve inverteri çalıştırımiyor. Fikir ve Desteklerinizi bekliyorum.

CameraZOOM-20141029230232416.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung R522 laptopun paneli kırılınca ben de değiştirmeye gittim. Birden çok panel denedik ve en son bir tanesi uydu. Eski panel ile yeni aldığın panelin birebir aynı olduğuna emin ol. Bir de kabloyu bağladıktan sonra klipsleri kapatıyor musun ? Genelde bu tür laptop bağlantılarında klips olur.

Ayrıca taktıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattın mı?

. Ekran olarak birebir aynısını da denedim ama maalesef kucuk 15.6 inc ekrani calistiriyor 18.4 inch i çalıştırımiyor. Klips yok bu panelde vw iyice oturtuyorum kabloları ama netice yeniden baslatsam bile olumsuz. Anakarttan giden güçten suphelenmeye basladim. Çift floresanli inverter a yeterli voltaj yollamiyor olabilir ama o direnci bulamiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı