Qosmio x75 Mac OS X kurulum

xLonely

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler.
Benim Qosmio x75 Notebook'um var. D Diskime veya C diskime fark etmez, Mac os kurmak istiyorum. İndirdiğim ISO, RAW vs. dosyaları ile flash dıskime çektim sorunsuz. Ama kurulumu başlatamadım bir türlü. Clover ekranı gelıyor, başlat diyorum ama başlamıyor, bir şeyde olmuyor. Konu hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ayarlarını doğru yaptınız mı? Kurulum yapacağınız sürücüyü Apple formatında biçimlendirdiniz mi? Rehberde atladığınız herhangi bir adım mevcut mu?
Merhaba, iyi günler. Benim Qosmio x75 Notebook'um var. D Diskime veya C diskime fark etmez, Mac os kurmak istiyorum. Indırdığım iso raw vs. dosyaları ıle flash dıskıme çektim sorunsuz ama kurulumu başlatamadım bir türlü, Clover ekranı gelıyor başlat dıyorum ama başlamıyor, bir şeyde olmuyor. Konu hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı