Qp aeon alınır mı?

Bütçe
40000 50000

FikRekt

Hectopat
QP Aeon AMD Oyun Bilgisayarı bu sistemi almayı düşünüyorum. Fiyatı ideal midir alınır mı? Acaba elimde Cooler Master Hyper H410r soğutma var bu işlemciye yeterli olur mu? Ve ASUS Prime B650M-K serisi anakartlar çok ısınıyor diyorlar, sıkıntı yaşar mıyım?

Alınabilir hocam ama 7600X işlemcili PC'lerde oluyor o bütçeye göre bütçeniz nedir?

Alınmaz hocam işlemci çok düşük o bütçeye göre bütçeniz nedir?

7600X falan sistem vardı.

Alınabilir hocam ama 7600X işlemcili PC'lerde oluyor o bütçeye göre bütçeniz nedir?

7600X falan sistem vardı.

Yani en fazla ödeyebileceğim 47 48 bin TL tavsiye sisteminiz varsa atabilir misiniz? Kafamdaki rakam 45 bin TL ama.

Yani en fazla ödeyebileceğim 47 48 bin TL tavsiye sisteminiz varsa atabilir misiniz? Kafamdaki rakam 45 bin TL ama.

Hocam bütçe buysa güzel sistem benim dediğim sistem 49 veya 50 olması lazımdi.

Hocam AMD ekran kartı olan sistemlere baktınız mı?

Hocam bütçe buysa güzel sistem benim dediğim sistem 49 veya 50 olması lazımdi.

Hocam AMD ekran kartı olan sistemlere baktınız mı?

Hocam bakmadım ama AMD düşünmüyorum driver sorunları falan yani o yüzden uzak duruyorum o 49 50'lik sistemi bir atabilir misiniz inceleyebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…