Çözüldü QP bilişim cayma hakkı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Korvo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle bu forumda açtığım ilk konu, o yüzden hatalarım olursa kusura bakmayın.

QP bilişimden Razer Huntsman Tournament Edition klavye satın aldım. Klavye geldiğinde kutusunun ucunda ufak bir zorlama vardı. Sanki birisi açmaya çalışmış açamamış. Ürün hoşuma gitti ama sesli olmasından kaynaklı eşim bayağı bir rahatsız oluyor. Kırmızı optik Switch'leri var ve tahmin ettiğimden çok daha fazla sesli. 30 dakikayı geçmemiştir denemem. Cayma hakkımı kullanmak isteyip klavyeyi kendilerine gönderdim. Klavyenin kutusunda hasar olduğunu ve tekrar satışının yapılamayacağını söylediler. İade almayı reddettiler. Ben ürünü açarken çok dikkatli açtım ve o kendiliğinden olan hasar zaten dikkatimi çekmişti. Şimdi bu firma o ürünün o kendiliğinden olan minik yırtığını bahane ediyor. Kendileri hasarlı kutuları olan outlet ürünleri satıyor. Buna eminim çünkü kendileri ile görüştüm bu konuda. Hasarlı kutuları olan ürünleri 10 liralık bir indirimle satan firma benim ürünü mü nasıl satamaz? Sitelerinde insanların güvenlerini kazanmak için kocaman yazıyla " iade garantisi " yazıyor. Gel gör yaptıkları muameleye bak. Ülkemizde zaten halka verilen her hak bir şekilde yan yollarla ellerinden alınır. QP bilişimde diğer firmalar gibi o yola başvurmaya başlamış. O ürünü kesinlikle geri almayacağım. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Sizlerin bu konuda ki fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi merak ediyorum arkadaşlar. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Çözüm
Arkadaşlar QP bilişimle görüştük ve sorun çözüldü. Kendileri yardımcı oldular bu konuda. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sizlerede teşekkür ediyorum.
Kargoyu açarken video kaydına falan aldınız mı?
QP Bilişim ile direkt iletişime geçebilen @Recep Baltaş hocam bu konuya bakabilirse iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargoyo açarken kayıt almadım veya resim çekmedim. Gönderdiklerini ürün zaten kutusu hasarlıydı. Hem öyle ürün yollayıp, hem de bunu benden bilecekleri aklımın ucundan geçmedi.

Kargoyo açarken kayıt almadım veya resim çekmedim. Gönderdiklerini ürün zaten kutusu hasarlıydı. Hem öyle ürün yollayıp, hem de bunu benden bilecekleri aklımın ucundan geçmedi.
14 gün içinde iade etme hakkınız var. Israr edin, hala kabullenmezlerse THH'ye basvuracağınızı söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız videoya çekmemişsiniz. Sizin yapmadığınız ne malum? Açarken yırtmış olmayasınız? İade hakkınız var ancak hasarlı ürünü neden iade almak zorunda kalsınlar ki?
Ben yapmadığımı biliyorum. Kendimden eminim. Burada firmaların yaptıkları ayıplardan bahsedip kendi ayıbımı görmeyecek yada söylemeyecek kadar iki yüzlü bir insan değilim. Ben burada bir şekilde hakkımı arayan bir insanım. Siz ister inanın ister inanmayın. Ben olanı söylüyorum. Tabiki şüpheyle yaklaşabilirsiniz buna bir lafım yok. Ben sizlerden tavsiye almak için yazdım bu konuyu.

Açarken videoya çekseydiniz keşke. Eliniz daha güçlü olurdu. Ama yine de ısrarcı olun belki iade alırlar.

Arkadaşlar QP bilişimle görüştük ve sorun çözüldü. Kendileri yardımcı oldular bu konuda. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sizlerede teşekkür ediyorum.

Çözüm
Hayır beni yanlış anladınız hocam. Demek istediğim eğer görmeden yapmış olabilirsiniz. Ancak tabii iade hakkınız var. Almak zorundalar, ancak elinizde video falan yok. Kanıtlamaz iseniz kullanıcı hatasından dolayı almazlar.

Evet hocam sizi yanlış anlamışım kusura bakmayın. Biraz hızlı okudum sanırım. Açarken yapmış olsam kesinlikle farkederdim diye düşünüyorum. Bu arada ürün daha açılmamışken yani kutuya dışarıdan bakarken bile gözüküyordu o minik zorlamayla olan yırtık. Kendileri iletişime geçti ve sorun çözüldü zaten. Sağolun hocam sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…