Ürün her türlü gelir o yandan bir sıkıntı yok. Yani güvenilir 10 mağaza varsa biri de budur. Satış sonrası destek için araştırma yap derim oda en az ürünün gelmesi kadar önemli.
Merhaba arkadaşlar. Sistem toplamak için QP bilişim'i tercih ettim. Ürünlerinde problem yaşanıyor mu, problem çıkarsa aldırış etmezlik yaparlar mı? Sistemi kurdurup mu yollatmam mantıklı yoksa kendim mi kurayım? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Ürün her türlü gelir o yandan bir sıkıntı yok. Yani güvenilir 10 mağaza varsa biri de budur. Satış sonrası destek için araştırma yap derim oda en az ürünün gelmesi kadar önemli.
Hazır sistemleri pahalı. Ayrı alırsanız montaj lazım. Montaj herkes yapamaz. Yapar ama bozabilir parçaları. Veya soğutucu tam oturmaz. Güvenilir bence. Ama onun yerine gider Vatan mağazasından alırım. Kargo ve montaj ile uğraşmam. Ama kaliteli ve güvenilir yer QP.
Hazır sistemleri pahalı. Ayrı alırsanız montaj lazım. Montaj herkes yapamaz. Yapar ama bozabilir parçaları. Veya soğutucu tam oturmaz. Güvenilir bence. Ama onun yerine gider Vatan mağazasından alırım. Kargo ve montaj ile uğraşmam. Ama kaliteli ve güvenilir yer qp.