F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.621 Makaleler 21 Çözümler 97 18 Temmuz 2020 #21 Gerek dedi: Hocam iade edin. Genişletmek için tıkla... Parasını verdiğin fareden 10 lira ucuzdu üstüne pad yolladılar. Olayın üstünden 2 ay geçti. İadelik bir durum yok.
Gerek dedi: Hocam iade edin. Genişletmek için tıkla... Parasını verdiğin fareden 10 lira ucuzdu üstüne pad yolladılar. Olayın üstünden 2 ay geçti. İadelik bir durum yok.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 18 Temmuz 2020 #22 FalconPolat dedi: Parasını verdiğin fareden 10 lira ucuzdu üstüne pad yolladılar. Olayın üstünden 2 ay geçti. İadelik bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam oyun ekipmanları İtopya'dan alınsa daha iyi.
FalconPolat dedi: Parasını verdiğin fareden 10 lira ucuzdu üstüne pad yolladılar. Olayın üstünden 2 ay geçti. İadelik bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam oyun ekipmanları İtopya'dan alınsa daha iyi.
L leharmanded Femtopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 44 18 Temmuz 2020 #23 balikeat dedi: Sanırım yeterli piyasa araştırması yapmamışsın. Çoğu parça bariz piyasa fiyatının üstünde. Genişletmek için tıkla... Hangileri hocam 2 haftadır bakıyorum.
balikeat dedi: Sanırım yeterli piyasa araştırması yapmamışsın. Çoğu parça bariz piyasa fiyatının üstünde. Genişletmek için tıkla... Hangileri hocam 2 haftadır bakıyorum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.621 Makaleler 21 Çözümler 97 18 Temmuz 2020 #24 Gerek dedi: Geçmiş olsun hocam oyun ekipmanları İtopya'dan alınsa daha iyi. Genişletmek için tıkla... İtopya daha beter. Ortada bir mağduriyet yok aslında sadece 1 hafta faresiz beklettiler beni tek sorun o.
Gerek dedi: Geçmiş olsun hocam oyun ekipmanları İtopya'dan alınsa daha iyi. Genişletmek için tıkla... İtopya daha beter. Ortada bir mağduriyet yok aslında sadece 1 hafta faresiz beklettiler beni tek sorun o.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 18 Temmuz 2020 #25 FalconPolat dedi: İtopya daha beter. Ortada bir mağduriyet yok aslında sadece 1 hafta beklettiler beni tek sorun o. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam ben bir mağduriyet görmedim İtopya'da.
FalconPolat dedi: İtopya daha beter. Ortada bir mağduriyet yok aslında sadece 1 hafta beklettiler beni tek sorun o. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam ben bir mağduriyet görmedim İtopya'da.
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.472 Çözümler 6 Yer NY 18 Temmuz 2020 #26 Gerek dedi: Ne alaka hocam ben bir mağduriyet görmedim İtopya'da. Genişletmek için tıkla... Hiç sosyale bakmıyorsunuz galiba.
Gerek dedi: Ne alaka hocam ben bir mağduriyet görmedim İtopya'da. Genişletmek için tıkla... Hiç sosyale bakmıyorsunuz galiba.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 18 Temmuz 2020 #27 MarkS dedi: Hiç sosyale bakmıyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam ararsanız hepsinde bulursunuz ama ha nadirdir ha çok.
MarkS dedi: Hiç sosyale bakmıyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam ararsanız hepsinde bulursunuz ama ha nadirdir ha çok.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 18 Temmuz 2020 #28 Gerek dedi: Hocam ararsanız hepsinde bulursunuz ama ha nadirdir ha çok. Genişletmek için tıkla... Yıllardır forumlarda takılıyorum en çok İtopya hakkında şikayet ve memnuniyetsizlik gördüm.
Gerek dedi: Hocam ararsanız hepsinde bulursunuz ama ha nadirdir ha çok. Genişletmek için tıkla... Yıllardır forumlarda takılıyorum en çok İtopya hakkında şikayet ve memnuniyetsizlik gördüm.
S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 18 Temmuz 2020 #29 İtopyayı çok tercih ediyorlar. Neden acaba? Kargo ile uğraşmamak için bile ordan almam.
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.472 Çözümler 6 Yer NY 18 Temmuz 2020 #30 Gerek dedi: Hocam ararsanız hepsinde bulursunuz ama ha nadirdir ha çok. Genişletmek için tıkla... Adamların bu kadar yoğunluğa rağmen müşteri bekletmeyi göze alıp sipariş kabul etmesine kızıyorlar genelde.
Gerek dedi: Hocam ararsanız hepsinde bulursunuz ama ha nadirdir ha çok. Genişletmek için tıkla... Adamların bu kadar yoğunluğa rağmen müşteri bekletmeyi göze alıp sipariş kabul etmesine kızıyorlar genelde.