QP Bilişim güvenilir mi?

erdogan1643

Megapat
Yer
Bursa-İnegöl
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben normalde İncehesap'tan ekran kartını alacaktım. Fakat 1 gecede fiyatını 21.500 TL'den 25.000 TL'ye çıkarttılar. Şaka gibi açıklamaları ise stok bitmeye yakın işte son ürünlerimiz o yüzden dediler.

Bende biraz araştırdım ve QP Bilişim'e ait bir ekran kartı gördüm. Bu markayı araştırdığımda birçok insan güvenilir derken birçok insan ise güvenilmez, teknik servis ve iade konusunda hep sıkıntı çıkartıyorlar diyor. Bana bu konuda bilgi verecek firmayı araştıran ya da ekran kartı gibi ürünleri alışveriş yapan birileri bilgi verebilir mi?

Geçmişte alışveriş yaptığım bir site, güvenilir.

Güvenilir.
Konu ile alakasız ama o bütçede hangi kartı alacaksın?

AMD Radeon RX 7900 GRE bu kartı almayı düşünüyorum. Fiyat olarak Amazon'da 24.000 TL ama QP de 22.700 TL'ye geliyor. Bu riske değer mi bilemedim. Bir de araştırdığıma göre QP markası kutusuz satıyormuş ama Amazon kutulu satıyor. Fiyat farkı buradan geliyor galiba.

Güvenilir.
Konu ile alakasız ama o bütçede hangi kartı alacaksın?
Muhtemelen 4070 Super ya da 7800XT

Kutusuz olduğunu nereden gördün?

Site bu ise güvenilir. QP | Quality for Players

Alacağım siteye baktığımda ürün kodu bu RX-79GMBABFB kodu araştırdığımda başka sitelerde kutusuz yazıyor.
Amazon'un satış kodu ise bu RX-79GMERCB9 aynı ürün aynı şeyde kod değişince dikkatimi çekmişti.
Kendi sitesine baktığımda ise RX-79GMERCB9 bu kod var. Ama satış yaptığı platform üzerinde RX-79GMBABFB bu kodu kullanıyor. Yani anlayacağın saçma bir şekilde bu kod her yerde değişiyor.

Arayıp sor. Kutusuz ekran kartını nasıl göndermeyi düşünüyorlar ki? Ara sor.

Arayıp sor. Kutusuz ekran kartını nasıl göndermeyi düşünüyorlar ki? Ara sor.

Tamamdır teşekkür ederim. Bende şaşırdım. Biraz kutusuz ekran kartı satış muhabbetlerini araştırdığımda naylon brandaya koyup gönderiliyor diyor. Bu yüzden de kargoda sıkıntı yaşayabilirsin diyorlar. İşlemcide olan tray sistemi gibi düşünebilirsin diyorlar.

Hiç duymadım kutusuz ekran kartı diye bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…