QP bilişim güvenilir midir?

AlperYiillmmz

Decapat
QP bilişim güvenilir bir site midir? Buna göre bazı PC parçalarını oradan almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol mağazalarından aldığım ürünü sorunsuz ulaştırdılar bana. Paketleme iyiydi, faturası geldi. Sadece kendi sitelerinde yer alan canlı chat üzerinden sürekli kopyala yapıştır cevap vermelerini eleştirebilirim.

Ben QP Bilişimden Ryzen 3700X işlemci ve Asus Tuf Gaming X570 anakart satın aldım, hiç bir problem yaşamadım. Pekala güvenilir bir firmadır lakin teknoloji ürünlerindeki şans faktörünü hiç bir zaman göz ardı etmeyiniz. En iyi ve güvenilir firmada bile bazen hatalı ürün çıkabilir. Ama QP Bilişim hizmet açısından güvenilir bir firmadır. Aynı şekilde İnventus ve Teknobiyotik firmalarını da tavsiye ederim. Esasen İtopya'da güzeldi bir kaç yıl öncesine kadar sonra fazla sükse yaptı çok talep gördü (yayıncı kampanyaları vs.) fakat bu talebi karşılarken hizmet kalitesi biraz düştü. Benim düşüncelerim bunlar, tercih sizin. )

1 haftadır siparişim kargoya hazır deniliyor faturayı sipariş verdiğim gün kestiler ama hala sipariş hazırlanıyor yazıyor. Mesajlarıma ve mail'lerime kesinlikle cevap vermiyorlar. Asıl sıkıntı 2 haftalık cayma hakkım resmen hiç edilmiş oluyor fatura tarihi 7 Mayıs bugün 13 Mayıs ürün hala elimde yok. Bir daha bir şey alacağımı sanmıyorum oradan.

Son düzenleme:

Cayma hakkınız, ürünü teslim aldığınız gün itibariyle başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…