QP Bilişim Sipariş Durumu

Yabancı

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba, 11 şubat tarihinde qp.com.tr adresinden 5.143, 23 TL tutarında ekran alıntısını paylaştığım sistemi satın aldım. Siteyi de Technopat hazır sistem videosunda gördüğüm için güvenip sipariş verdim. Siparişimin durumunu öğrenmek için dün 420 98 48 numaralı telefonlarını arayarak bilgi aldım, hemen cevap verdiler. Çarşamba günü elinizde olur gibi bir bilgi verdiler. Bugün kontrol ettiğimde halen kargoya verilmediğini gördüm ve tekrar aradım, bu sefer 10 dakika kadar bekleyiş sonrası telefonuma cevap verildi. Siparişimin durumunu öğrenmek istediğimi söyledim, sipariş numaramı verdim, hattaki beyefendi kısa bir süre bekleteceğini söyledi ve yaklaşık 15 dakikadan fazla hatta kaldım. Geri dönüş yapan olmayınca telefonu kapattım ve tekrar aradım. Dakikalarca hatta sıra beklerken başka numaradan babamın aramasına anında cevap verildi. Seçtiğimiz ekran kartının stoklarda olmadığını, ASUS GTX 1660 Super OC önerdiklerini ve 800 TL fark olduğunu söylediler. Şimdi arkadaşlar, kafa karışıklığı içerisinde kabul ettim 800TL'yi. E-postama gönderdikleri iyzico ödeme adresinden ödeyeceğim, QP Bilişim'den bir problem çıkar mı?
Arkadaşlar farkı ödedikten sonra kargoya verildi. Kargo numarası için bir kaç defa müşteri hizmetlerini aradım fakat ulaşamadım. Sitedeki canlı destekten ulaşmam sonrası bilgisini verdiler ertesi gün bulunduğum yerdeki şubeye geldi, gittim teslim aldım. Kontrol ettikten sonra kurulumunu yaptım bir tek kasanın RGB kumandasını bulamadım o da içinden çıkıyor mu yoksa çıkmıyor mu tam emin değilim. Araştırdığımda bir çok kişiden çıkmamış, çıkanlarda yok değil ben de Asus'un Aura Sync uygulamasını kurdum şimdilik sıkıntı yok kontrollerini sağladım. Pandemi döneminden mi bilmiyorum ama müşteri hizmetlerinin yetersizliği, yanlış/eksik bilgi verilmesi satın aldığım ürün stokta olmamasını rağmen tarafıma ulaşıp bilgi vermemeleri ve bunu benim arayarak öğrenmem büyük güvensizlik oluşturdu ve sistemi çalıştırana kadar hep bir tedirginlik yaşadım. Bunun haricinde kasanın kablolamasını düzenli bir şekilde yapmışlar yine de ben ufak tefek kendime göre düzenledim. Kargoya güzel bir şekilde kutulayıp vermişler. Sonuç olarak siparişim elime ulaştı ve şuan memnunum fakat alışveriş yaparken bir daha iki kere düşünür öyle veririm siparişimi.
Müşteri hizmetlerinde görüştüğüm Burak Bey'e yardımları için teşekkürlerimi sunarım.

Dosya Ekleri

• 11.PNG
    71,1 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
merhaba,

sistemdeki tüm parçaların kutularını gönderdiler mi acaba? yoksa sadece anakart mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…