Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 2 Mayıs 2021 #1 Ben bir mekanik klavye satın aldım. Klavye blue switch. Sesinden rahatsız olursam iade edebilir miyim?
Ben bir mekanik klavye satın aldım. Klavye blue switch. Sesinden rahatsız olursam iade edebilir miyim?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 2 Mayıs 2021 #2 Edebilirsiniz.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 2 Mayıs 2021 #3 Edebilirsiniz.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 2 Mayıs 2021 #4 557260 dedi: Edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Liutenant dedi: Edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun.
557260 dedi: Edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Liutenant dedi: Edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun.
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 2 Mayıs 2021 #5 Bence olmazsınız çok tatlı bir sesi var.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 2 Mayıs 2021 #6 LiZarD dedi: Bence olmazsınız çok tatlı bir sesi var. Genişletmek için tıkla... Ben olmam ama evdekiler rahatsız olabilir.
LiZarD dedi: Bence olmazsınız çok tatlı bir sesi var. Genişletmek için tıkla... Ben olmam ama evdekiler rahatsız olabilir.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 2 Mayıs 2021 #7 Doruk Efe dedi: Ben olmam ama evdekiler rahatsız olabilir. Genişletmek için tıkla... İsterseniz iade edersiniz sıkıntı yok.
Doruk Efe dedi: Ben olmam ama evdekiler rahatsız olabilir. Genişletmek için tıkla... İsterseniz iade edersiniz sıkıntı yok.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #8 Pandemi nedeni ile kullanılmış ürünü iade almayabilirler (emin değilim, bir ihtimal olabilir). Bence red switch daha iyi. Ses olaram biraz daha az ve daha hoş bence.
Pandemi nedeni ile kullanılmış ürünü iade almayabilirler (emin değilim, bir ihtimal olabilir). Bence red switch daha iyi. Ses olaram biraz daha az ve daha hoş bence.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 2 Mayıs 2021 #9 Mehmet A dedi: Pandemi nedeni ile kullanılmış ürünü iade almayabilirler (emin değilim, bir ihtimal olabilir). Bence red switch daha iyi. Ses olaram biraz daha az ve daha hoş bence. Genişletmek için tıkla... Bencede. K552 düşündüm ama ürün hakkında kötü yorumlar gördüm. Rahatsız olursam iade edip onu alıcam. 557260 dedi: İsterseniz iade edersiniz sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... QP Bilişimden ilk defa birşey sarın alıyroum. Siz daha önce aldıysanız ne kadar sürede getirirler.
Mehmet A dedi: Pandemi nedeni ile kullanılmış ürünü iade almayabilirler (emin değilim, bir ihtimal olabilir). Bence red switch daha iyi. Ses olaram biraz daha az ve daha hoş bence. Genişletmek için tıkla... Bencede. K552 düşündüm ama ürün hakkında kötü yorumlar gördüm. Rahatsız olursam iade edip onu alıcam. 557260 dedi: İsterseniz iade edersiniz sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... QP Bilişimden ilk defa birşey sarın alıyroum. Siz daha önce aldıysanız ne kadar sürede getirirler.
Gonejko Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 199 Makaleler 1 Yer Tohhhhhatt Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #10 LiZarD dedi: Bence olmazsınız çok tatlı bir sesi var. Genişletmek için tıkla... sonradan bayıyor red switch daha makul gibi
LiZarD dedi: Bence olmazsınız çok tatlı bir sesi var. Genişletmek için tıkla... sonradan bayıyor red switch daha makul gibi