Vasc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2019 #1 QP Bilişim'den HS50 kulaklık aldım şimdi de iade edeceğim fakat sitede iade et gibi bir buton veya herhangi bir yer bulamadım. Nasıl iade edebilirim?
QP Bilişim'den HS50 kulaklık aldım şimdi de iade edeceğim fakat sitede iade et gibi bir buton veya herhangi bir yer bulamadım. Nasıl iade edebilirim?
Çözüm Sertaç Binli 18 Temmuz 2019 Vasc dedi: QP Bilişim'den HS50 kulaklık aldım şimdi de iade edeceğim fakat sitede iade et gibi bir buton veya herhangi bir yer bulamadım. Nasıl iade edebilirim? Genişletmek için tıkla... BURADAN destek talebi oluşturun.
Vasc dedi: QP Bilişim'den HS50 kulaklık aldım şimdi de iade edeceğim fakat sitede iade et gibi bir buton veya herhangi bir yer bulamadım. Nasıl iade edebilirim? Genişletmek için tıkla... BURADAN destek talebi oluşturun.
A Ascaar Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 133 22 Kasım 2019 #11 Bu konuyu arastiran olursa diye yaziyorum. Ben de ayni sekilde iademi gerceklestirdim. Para da hesabima geri yatirilmis. QP Bilisim'e tesekkurler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
Bu konuyu arastiran olursa diye yaziyorum. Ben de ayni sekilde iademi gerceklestirdim. Para da hesabima geri yatirilmis. QP Bilisim'e tesekkurler.