W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #11 UBerk dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Adet yerinde 106'ya kadar çıkabildim, daha da artıyor ama bu doğru mudur yoksa bug gibi bir şey mi ? ArdaFRKN dedi: En iyi cevabı çözüm seçer misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim?
UBerk dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Adet yerinde 106'ya kadar çıkabildim, daha da artıyor ama bu doğru mudur yoksa bug gibi bir şey mi ? ArdaFRKN dedi: En iyi cevabı çözüm seçer misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim?
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 23 Kasım 2020 #12 Siz soru değil konu açmışsınız sanırım. Böyle bir şey olması gerek sağda.
W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #13 ArdaFRKN dedi: Sen soru değil konu açmışsın sanırım. Eki Görüntüle 748042 Böyle bir şey olması gerek sağda. Genişletmek için tıkla... Evet, bende yok. Bir dahakine böyle bir durumda soru olarak açarım. Bilmiyordum böyle bir şey olduğunu.
ArdaFRKN dedi: Sen soru değil konu açmışsın sanırım. Eki Görüntüle 748042 Böyle bir şey olması gerek sağda. Genişletmek için tıkla... Evet, bende yok. Bir dahakine böyle bir durumda soru olarak açarım. Bilmiyordum böyle bir şey olduğunu.