QP Eagle sistem nasıl?

Hocam o sisteme en az 2k monitör almanız lazım, 1080p sistemi değil o, eğer illa 1080 alacaksanız ekran kartını 3060 falan alın bence.
Sistem güzel bu arada.
Edit: ASUS TUF klavyeleri 500TL idirimli haliyle bazen kampanyalı olarak TUF serisi mouse da hediye ediyor onu bekleyebilirsiniz, güzel ikili olur.

Monitör yanında geliyor diye işareten düşündüm zaten çift monitör yapıpcam o konuda sıkıntı olmaz.

Bende anlamadım içime kurt düşmedi değil Sinerji tarafından hazır sistemi düzenledim diğer firmalardan çok ucuza bir fiyat çıkardı sistem.
Hazır sistem olduğu için bence ucuz yazmışlardır gayet normal, herkes mining yapınca kimse sistem toplamıyor artık ellerinde kaldı hep işlemciler falan o yüzden böyle satıyorlar merak etme zarar etmez onlar Normalde o sistemin ederi 15k falandır.

120'lik sıvı soğutma yerine düzgün bir hava soğutma bakın hocam.

"Biraz daha beklerseniz"in 1 yılı var en az, o yüzden paranız varsa ve yükseldiyseniz alın geçin hocam. Beklemeye değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…