Deluxe 5A-RTX3060Ti - Game Garaj bu fakat darkflasha güvenmiyorum yorumları berbat ötesi :/ H510 5A-RTX3060Ti - Game Garaj bunu almanı tercih ederim fiyatıda 400 lira ucuz NZXT kasalarda hiç kötü yorum görmedim diyebilirim. @PhemiusTR Msi soğutması bu son dönemlerde kötü diyolar bu karta nasıl acaba bilginiz varmı ?
Deluxe 5A-RTX3060Ti - Game Garaj bu fakat darkflasha güvenmiyorum yorumları berbat ötesi :/ @PhemiusTR Msi soğutması bu son dönemlerde kötü diyolar bu karta nasıl acaba bilginiz varmı ?
Deluxe 5A-RTX3060Ti - Game Garaj bu fakat darkflasha güvenmiyorum yorumları berbat ötesi :/ H510 5A-RTX3060Ti - Game Garaj bunu almanı tercih ederim fiyatıda 400 lira ucuz NZXT kasalarda hiç kötü yorum görmedim diyebilirim. @PhemiusTR Msi soğutması bu son dönemlerde kötü diyolar bu karta nasıl acaba bilginiz varmı ?
Maalesef yeni farkettim bende @f0ze sağolsun toplamıstı çok güzel bi şekilde onun yardımıyla alacaktım fakat stokları tükendi bende QP sistemi buldum fozeye güvenerek önümüzdeki ayları beklicem
@VejeteryanKasap006 bu ay olacak fırsatları kaçırmamak lazım. 2022 de fiyatlar ne olur bilinmez. İtopya, GameGaraj, Sinerji, Qp, Gaminggen sitelerini takip etmek gerekiyor.