Merhaba bir bilgisayar arıyordum ve Tecnopat'ın düzenlediği QP Gaming X adlı bilgisayarı gördüm. Fakat bilgisayar parçalarında 5700XT'nin MSI Gaming X versiyonu stokta yok sizce bilgisayarı evokeversiyonuna çevirip alınır mı?
Ben de bu sistemi merak ediyorum fakat bu tarihte baktığımda Gaming X yerine MSI mech OC var. Alıp kullanan ya da fikri olan biri bize yardım edebilir.
Merhaba bir bilgisayar arıyordum ve Tecnopat'ın düzenlediği QP Gaming X adlı bilgisayarı gördüm. Fakat bilgisayar parçalarında 5700XT'nin MSI Gaming X versiyonu stokta yok sizce bilgisayarı evokeversiyonuna çevirip alınır mı?
Uzun süredir bu işin içindeyim. Sadece şunu söyleyebilirim ki ne kadar beklersen o kadar memnun oluyorsun. Her parçanın bir tık da olsa üstü varsa bekle. Aksi takdirde bir süre sonra "Keşke bekleseydim." diyorsun.
Kesinlikle, sistem gayet performanslı. Listede yer alan ürünlerin fiyatlarına baktığınız zaman diğer sitelerde satılan benzerlerinden daha ucuz olduğunu görürsünüz. Ona benzer bir sistem toplamaya çalışırsanız daha pahalı olduğunu fark edeceksiniz. Bu sistem ile ilgili beğenmediğim tek nokta Güç Kaynağının 750W değil de 650W olması onun haricinde benim için gayet uygun, sizin içinde öyle olmalı.