QP Gaming XT ekran kartı seçimi

Madlios

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
https://www.qp.com.tr/qp-gaming-xt-r5-3600-16-gb-rx-5700-xt-512-gb-ssd-oyun-bilgisayari

Merhaba bir bilgisayar arıyordum ve Tecnopat'ın düzenlediği QP Gaming X adlı bilgisayarı gördüm. Fakat bilgisayar parçalarında 5700XT'nin MSI Gaming X versiyonu stokta yok sizce bilgisayarı evokeversiyonuna çevirip alınır mı?

Ben de bu sistemi merak ediyorum fakat bu tarihte baktığımda Gaming X yerine MSI mech OC var. Alıp kullanan ya da fikri olan biri bize yardım edebilir.

https://www.qp.com.tr/qp-gaming-xt-r5-3600-16-gb-rx-5700-xt-512-gb-ssd-oyun-bilgisayari

Merhaba bir bilgisayar arıyordum ve Tecnopat'ın düzenlediği QP Gaming X adlı bilgisayarı gördüm. Fakat bilgisayar parçalarında 5700XT'nin MSI Gaming X versiyonu stokta yok sizce bilgisayarı evokeversiyonuna çevirip alınır mı?
Gaming X modelini beklemenizi öneririm.Diğer modellere oranla daha performanslı, şahsen ben bekliyorum.

Uzun süredir bu işin içindeyim. Sadece şunu söyleyebilirim ki ne kadar beklersen o kadar memnun oluyorsun. Her parçanın bir tık da olsa üstü varsa bekle. Aksi takdirde bir süre sonra "Keşke bekleseydim." diyorsun.

Gaming X ekran kartı iIe satın aIdığımızı düşünürsek sistem nasıI sizce? VeriIen paranın karşıIığını aIabiIeceğimiz bir sistem mi?

Kesinlikle, sistem gayet performanslı. Listede yer alan ürünlerin fiyatlarına baktığınız zaman diğer sitelerde satılan benzerlerinden daha ucuz olduğunu görürsünüz. Ona benzer bir sistem toplamaya çalışırsanız daha pahalı olduğunu fark edeceksiniz. Bu sistem ile ilgili beğenmediğim tek nokta Güç Kaynağının 750W değil de 650W olması onun haricinde benim için gayet uygun, sizin içinde öyle olmalı.

Sistemin ekran kartı özelleştirme sayfasında şu anda MSI Radeon RX 5700XT Gaming X ekran kartı bulunuyor ancak bu stokta olduğu anlamına gelmez.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı