QP kalitesi

Evet bugün sorduğumda maalesef yapamadıklarını söylediler ama AOC ürünlerde değişim yaptıklarını söylediler tekrardan konuşmanın görüntüsünü buraya da atayım monitör almak isteyen arkadaşlar olursa bu konunun bağlantısını atarız direk akıllarında soru işareti kalmamış olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    12,4 KB · Görüntüleme: 37
Önemli olan satış sonrası ve herhangi bir sorunda yaşadığında karşında birisini bulabilmektir. Ürünü alana kadar bu dediklerini tüm firmalar yapıyor.
Qp'den çok sayıda alışveriş yaptım. Kaliteli ve satış sonrası hizmetinin iyi olduğunu düşündüğüm bir firma. 2 kez aldığım ürünlerle ilgili sorun yaşadım ancak ikisi de çözüme kavuştu. Bunlardan biri Corsair K70 MK.2 klavyemin ses butonunda idi. Aslında sorun yoktu çalışıyordu ancak ses butonunun yanındaki metalimsi çıkıntılar sanki emanetmiş gibi oynuyordu. Değişim talep ettim ve ürünü değiştirdim. Başka bir örnek ise yakın zamanda bir ekran kartı aldım. Ancak ürün elime geldiği gün elime biraz daha para geçtiği için kutusunu açmadan üst model almak için iade ettim. İade süreci de yaklaşık 1 hafta sürdü ve sonrasında param hesabıma yattı. Yaşadığım kötü sayılabilecek ama ilgili satıcı sayesinde çözüme kavuşan sorunlarım bunlardı. Aynı zamanda Sinerji bilgisayarı da çok beğeniyorum. Fiyat konusunda iyiler ve müşterilerine karşı (olması gerektiği gibi) aşırı ilgililer. Bu iki firma diğerlerine nazaran muhatap bulabileceğiniz firmalar arasında neredeyse ilk sıralarda gelirler bence.

@Esperoja İtopya bana uzak olsun, kablo bile almam o kebapçının sitesinden . Ekran kartı ve işlemcide stok ve çeşitlilik sorunu olsa da amazon.com.tr ilk tercihim her zaman. 3-5 kuruş fazla vereceksem de veririm en azından garantisi bitene kadar kafam rahat olur. Konu sahibi de bu açıdan güzel söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…