QP mouse pad alınır mı?

Alınır.

@246941 kullanıyor.
Rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

Kullanıyorum, dokusu, hissiyatı, kayganlığı ve kalitesi gayet yerinde. Alınabilir.

Adsız.png

Evet. Mousepad kalitesiz olabilir ama fiyatına göre normal yani.

Ben o fiyata baskı almazdım mesela, düz siyah alırdım.

Ben de böyle 70x30 Fantech marka bir fare altlığı kullanıyorum 4-5 kere çamaşır makinesine de attım henüz bir şey olmadı. 25 TL vermiştim şaşırtıcı derecede sağlam çıktı.

Sizce alınabilir ürünler mi?

QP olması şart değil bunların hepsi ortak üretim Çin'den toplu geliyor. Xrades, Fantech, Porge yalnızca isim farklı ama ürün aynı kalite. N11'de bolca var bunlardan beğendiğini al.

Baskı olması tereddüt ettirdi ya. :)
Kendim Razer Goliathus baskılı bir mousepad kullanıyorum, almadan önce tereddüt ettim ama gayet memnunum. Malzeme kalitesi, kenarların örgü olması fiyatına bakınca gerçekten iyi özellikler. Piyasadaki baskılı mousepadlerin %90'ı aynı zaten, üzeceğini düşünmüyorum.

Baskı olması tereddüt ettirdi ya. :)

Benimki de baskılı yanlış göndermişlerdi uğraşmadım iade ile kullanıyorum. Reklam gibi olacak ama renklilerle beraber bu deterjanla yıkadım her defasında ilk günkü kadar canlı. 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı