QP Nitro alınır mı?

Çok güzel bir sistem olmuş ellerinize sağlık 👍 @stvwolf bu sistemide düşünebilirsin.
Mutlaka RAM 16 GB olsun maalesef 8 GB yetmiyor.

@Uchiha Shisui RAM'in 16 GB olduğunu biliyorum 2 adet yazmışsın ben alacak arkadaşa söyledim başka yerden alırsa diye 🙂

Yok, yok. Ben sizin için yazmadım onu. Tekil alınabilir diye belirttim orada 🙌

gerçekten güzel sistem olmuş ama bütçem max 4100 tl

İşlemci-Anakart-Ekran kartı-Kasa seçeneklerine hiç dokunmayalım. RAM'den 1 adet alalım. Zaten piyasada rahatlıkla bulunabilen bir ürün. Sonrasında ekleme yaparsınız. SSD olarak aşağıda bir link vereceğim. Güç kaynağını konusunda da 600W alırsanız bütçeniz 60 TL-70 TL civarı oynar, 500W alırsanız belirttiğiniz sınırı yakalıyoruz.

SSD: WD Green, 240GB, Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - WDS240G2G0A: Amazon.com.tr

PSU (600W): High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik

PSU (500W): High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı