QP PCH XLR8 sistem nasıl konfigüre edilmeli?

J3Lade

Decapat
Daha fazla  
Selam, QP PCH XLR8 AMD Oyun Bilgisayarı geçenlerde böyle bir sisteme denk geldim. Sistemde halihazırda 4070 Super kart var. Ben 4070 Ti super kart eklemek istiyorum. Bunun için sistemde oynama yapmam gerekir mi? Yoksa kart sorunsuz çalışır mı? Sistemde ki 16 GB RAM'i 32 GB yapmayı ve SSD kapasitesini 2TB çıkarma düşüncem var. Bunların dışında değiştirilmesini önerdiğiniz parça var mı? En fazla 75-80k çıkabilirim. Sistem toplamak ile aram olmadığı için şu siteden bu, bu siteden bunu al demeyin, toplayamam sistemi . O yüzden öneriniz varsa hazır sistem önerin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Gecen hafta Technopat'ta inceleme videosu cikan ASUS VG27AQ3A olabilir bütçe yetiyorsa.

Hocam size 2 soru daha sormak istiyorum. Birincisi 850W bu sistem için yeterli olur mu? İkincisi ise Mersin'de yaşıyorum. Yazın havalar bir hayli sıcak oluyor. Sistemde özelleştirme bölümüne H150 360mm sıvı soğutucu eklemişler. Bu sistemi soğutmaya yeter mi? Yetmez ise önereceğiniz 240mm veya 360mm sıvı soğutucu var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
850W gayet yeterli, arttirmana kesinlikle gerek yok 4090 sistemle bile kullanan var. hatta azaltilabilir bile ama sanirim o kasayla beraber geliyor guc kaynagi.

h150 daha iyi sogutur tabiki ama iki kat da verilmez 360mm sogutucu diye. h100 ve h150 arasi fiyat farki 1500₺'den azsa ve butce yetiyorsa alinabilir bence.

Hocam öncelikle sizlerle teşekkürlerimi sunuyorum. Önerdiğiniz sistemde birkaç parçayı revize edip satın aldım. 360mm sıvı soğutma ile 240mm soğutma arasında 300 lira civarı bir fark vardı sanırım fakat sistemi almama rağmen size iki sorum daha olacak . Birincisi bu sistemde egzoz fanı yok. Egzoz fanı alınmazsa sistemi etkiler mi? Bir diğer sorum ise 2K monitör tavsiyeniz var mı? 10,000 - 20,000 civarında bütçem var. Tekrardan teşekkür ederim.

Biraz daha iyi olur sogutma muhtemelen 1 fan daha eklenirse ama denemek lazim. Su an sicakliklar kac derece test sirasinda? aida64, cinebench ve furmark ile deneyebilirsin.

Asus alacaksan VG27AQ3A yada VG27AQM1LA olabilir.

Biraz daha iyi olur sogutma muhtemelen 1 fan daha eklenirse ama denemek lazim. Su an sicakliklar kac derece test sirasinda? aida64, cinebench ve furmark ile deneyebilirsin.

Asus alacaksan VG27AQ3A yada VG27AQM1LA olabilir.
Bilgisayar şuan hazırlanma aşamasında hocam henüz elime ulaşmadı. Ulaştığı zaman not düşerim . Monitör tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…