oranssiketsuppi Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Holy Terra Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 'qp phobos oyun bilgisayari' için arama sonuçları www.qp.com.tr Değiştirilecekler: Anakart: B450 M-K Ekran kartı: 3060 V2 12 GB(OC yok) RAM: Corsair Vengeance 32 GB(2x16) RAM. SSD: XPG Spectrix. Maksimum bütçe: 23.000 Dipnot: Rica ediyorum AMD ekran kartı önermeyin, zamanında yeteri kadar sıkıntısını çektim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2023
'qp phobos oyun bilgisayari' için arama sonuçları www.qp.com.tr Değiştirilecekler: Anakart: B450 M-K Ekran kartı: 3060 V2 12 GB(OC yok) RAM: Corsair Vengeance 32 GB(2x16) RAM. SSD: XPG Spectrix. Maksimum bütçe: 23.000 Dipnot: Rica ediyorum AMD ekran kartı önermeyin, zamanında yeteri kadar sıkıntısını çektim.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Son düzenleme: 22 Ağustos 2023
Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
oranssiketsuppi Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Holy Terra Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #3 eKqx dedi: Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hocam PcKolik'in müşteri hizmetleri kötü diyorlar, fikiriniz nedir? Ona göre alacağımda.
eKqx dedi: Xena-Ghost V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hocam PcKolik'in müşteri hizmetleri kötü diyorlar, fikiriniz nedir? Ona göre alacağımda.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #4 oranssiketsuppi dedi: Hocam PcKolik'in müşteri hizmetleri kötü diyorlar, fikiriniz nedir? Ona göre alacağımda. Genişletmek için tıkla... Hocam kendim de aldım, 4 günde geldi sistemim, ben memnunum herhangi bir sorun yaşamadım.
oranssiketsuppi dedi: Hocam PcKolik'in müşteri hizmetleri kötü diyorlar, fikiriniz nedir? Ona göre alacağımda. Genişletmek için tıkla... Hocam kendim de aldım, 4 günde geldi sistemim, ben memnunum herhangi bir sorun yaşamadım.
oranssiketsuppi Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Holy Terra Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #5 eKqx dedi: Hocam kendim de aldım, 4 günde geldi sistemim, ben memnunum herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Modifiye edilmiş sistemin linkini paylaşamıyorum ama durum sizde de aynı mı?
eKqx dedi: Hocam kendim de aldım, 4 günde geldi sistemim, ben memnunum herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Modifiye edilmiş sistemin linkini paylaşamıyorum ama durum sizde de aynı mı?
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #6 oranssiketsuppi dedi: Sağ olun. Modifiye edilmiş sistemin linkini paylaşamıyorum ama durum sizde de aynı mı? Genişletmek için tıkla... Bende paylaşamıyorum, neleri değiştirdiniz?
oranssiketsuppi dedi: Sağ olun. Modifiye edilmiş sistemin linkini paylaşamıyorum ama durum sizde de aynı mı? Genişletmek için tıkla... Bende paylaşamıyorum, neleri değiştirdiniz?
oranssiketsuppi Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Holy Terra Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #7 eKqx dedi: Bende paylaşamıyorum, neleri değiştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Anakartı B550 DS3H, RAM'i G.Skill 32 GB, Dahili depolamayı MLD M500 yaptım hocam.
eKqx dedi: Bende paylaşamıyorum, neleri değiştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Anakartı B550 DS3H, RAM'i G.Skill 32 GB, Dahili depolamayı MLD M500 yaptım hocam.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #8 oranssiketsuppi dedi: Anakartı B550 DS3H, RAM'i G.Skill 32 GB, Dahili depolamayı MLD M500 yaptım hocam. Genişletmek için tıkla... Bende aynı yükseltmeleri yaptım hocam, tercih edebilirsiniz sizi üzmeyecek bir sistem.
oranssiketsuppi dedi: Anakartı B550 DS3H, RAM'i G.Skill 32 GB, Dahili depolamayı MLD M500 yaptım hocam. Genişletmek için tıkla... Bende aynı yükseltmeleri yaptım hocam, tercih edebilirsiniz sizi üzmeyecek bir sistem.
oranssiketsuppi Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Holy Terra Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #9 eKqx dedi: Bende aynı yükseltmeleri yaptım hocam, tercih edebilirsiniz sizi üzmeyecek bir sistem. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Bu arada H510'dan memnun musunuz?
eKqx dedi: Bende aynı yükseltmeleri yaptım hocam, tercih edebilirsiniz sizi üzmeyecek bir sistem. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Bu arada H510'dan memnun musunuz?
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #10 oranssiketsuppi dedi: Sağ olun hocam. Bu arada H510'dan memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Hava akışı olarak çok iyi bir kasa değil fakat fazla ısınan bir kasa da değil, beni üzmedi. Sizi de üzeceğini düşünmüyorum.
oranssiketsuppi dedi: Sağ olun hocam. Bu arada H510'dan memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Hava akışı olarak çok iyi bir kasa değil fakat fazla ısınan bir kasa da değil, beni üzmedi. Sizi de üzeceğini düşünmüyorum.