M MuraTR06 Centipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Şu soğutucuyu alacaktım en uygun fiyat burada ama ilk defa duydum. Anasayfada Technopat işbirliğinde bilgisayar toplama falan yazıyor. 'thermalright peerless assassin 120 se argb islemci hava sogutucu' için arama sonuçları www.qp.com.tr
Şu soğutucuyu alacaktım en uygun fiyat burada ama ilk defa duydum. Anasayfada Technopat işbirliğinde bilgisayar toplama falan yazıyor. 'thermalright peerless assassin 120 se argb islemci hava sogutucu' için arama sonuçları www.qp.com.tr
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 1 Ekim 2023 #2 Evet güvenilir, denildiği gibi Technopat ile birlikte çalışıyorlar.
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.981 Çözümler 13 1 Ekim 2023 #3 Evet güvenilir ben termal macun almıştım.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.956 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Ekim 2023 #4 MuraTR06 dedi: Şu soğutucuyu alacaktım en uygun fiyat burada ama ilk defa duydum. Anasayfada Technopat işbirliğinde bilgisayar toplama falan yazıyor. 'thermalright peerless assassin 120 se argb islemci hava sogutucu' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Bu siteden M.2 SSD, RAM vb. şeyler alan çok arkadaşım oldu.
MuraTR06 dedi: Şu soğutucuyu alacaktım en uygun fiyat burada ama ilk defa duydum. Anasayfada Technopat işbirliğinde bilgisayar toplama falan yazıyor. 'thermalright peerless assassin 120 se argb islemci hava sogutucu' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Bu siteden M.2 SSD, RAM vb. şeyler alan çok arkadaşım oldu.