Hepsiburada'da zaten şu an indirim vardı, o yüzden ucuza geliyordur. Zaten dediğim gibi F/P amaçlı bir sistem değil, saf kalite.Aynı sistemi Hepsiburada'da topladım 300TL daha ucuza geliyor. Farklı sitelerden toplasam rahat 400TL fark olur arkadaşın dediği gibi F/P olmamış.
Hepsiburada'da zaten şu an indirim vardı, o yüzden ucuza geliyordur. Zaten dediğim gibi F/P amaçlı bir sistem değil, saf kalite.
E tamam aynı parçalarla topladıysanız sizin topladığınız da kaliteli oluyor zaten, PC'deki bileşenlerin kaliteli olduğundan bahsediyorum ben.Saf Kalite diyorsun aynı parçaları topladım diyorum.
1660ti için ROG Strix'e gerek yok, o fiyata RTX 2060 bulunabilir. Ayrıca kasa gereksiz (bu fiyat için). Şimdi diyeceksin kalite vb. fakat gerçekten gerek yok. GTX 1660ti ile bir sistem toplayanın ne kadar kaymak tabak GPU'ya ihtiyacı olabilir? Veya orta-üst segment bir kasa ne kadar işine yarar? R5 3600, RTX 2060 bir sistem toplanılabilir hatta indirim kovalanırsa bundan ucuza gelir. Kaybettiğimiz şeyler, 15-20 derece soğuk ve güçsüz ekran kartı ile şekilli kasa. Kalite gibi amaçları olsa Samsung SSD kullanırlardı.Parçaları ayrı ayrı satın alsan da aşağı yukarı benzer fiyata denk gelir, belki 300-400 TL oynar. Tam hesaplamadım.
PC F/P değil de kalite diyebiliriz. Piyasadaki hazır sistemlerde hep bir yerden kısılmış oluyor. Ekran kartı Sapphire oluyor (Yanlış anlaşılmasın kötü marka demiyorum ama ASUS ROG Strix kadar kalitesi yok)
SSD genelde Adata veya James Donkey tarzı SSD'ler oluyor vb. biliyorsunuz zaten. Bir de kampanyalı oluyor o sistemler biraz daha ucuza geliyor. Bu sistem onların aksine direkt kaliteli bileşenlerin birleştirilmiş hali gibi.
Her an elektrik kesintilerinin ve dalgalanmalarının olduğu bir ülkede sırf ekran kartı RTX 2060 olsun diye 80+ ibaresi bulunmayan bir güç kaynağına 5600 liralık sistem emanet etmek... Technopat sosyal üyesine yakışmadı.Eki Görüntüle 435262
Bir yerden kısmadım. Hatta SSD daha iyi seçildi 2060 koyuldu o güç kaynağı da yeterli gücü verecektir merak etmeyin ve iyi de bir güç kaynağıdır. 80+ sertifikası yok ama sitesinde verimliliği %82 olarak belirtilmiş standart bir yükte. Zaten bu sistem de tam yük değil standart bir yük verecek.
50 lira farka değer.MSI B450-A PRO AMD B450 3466(OC) DDR4 Soket ATX Anakart Fiyatı
MSI B450-A PRO AMD B450 3466(OC) DDR4 Soket ATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
ATX olanı da alınabilir.Asrock B450 PRO4 AMD B450 3200MHz DDR4 Soket AM4 Anakart Fiyatı
Asrock B450 PRO4 AMD B450 3200MHz DDR4 Soket AM4 Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
%82 verimliliğe sahip. VS 550 ile karşılaştırıldığında koruma olarak sadece aşırı ısı koruması yok diğer korumalar, aşırı yük, düşük voltaj, yüksek voltaj ve kısa devre korumaları mevcut. 80+ sertifikası olmayınca kalitesiz olacak diye bir kaide yok. Bahsettiğiniz elektrik dalgalanmalarında falan bu güç kaynağı patlamayacak merak etmeyin.Kasa ve güç kaynağından kısılmış içinde 80+ olmayan bir güç kaynağı var ve sistem 230 tl daha pah
Her an elektrik kesintilerinin ve dalgalanmalarının olduğu bir ülkede sırf ekran kartı RTX 2060 olsun diye 80+ ibaresi bulunmayan bir güç kaynağına 5600 liralık sistem emanet etmek... Technopat sosyal üyesine yakışmadı.
Gayette patlar 82 verimliliği olacak firma oraya +80 i basmayacak çocuk kandırıyorlar%82 verimliliğe sahip. VS 550 ile karşılaştırıldığında koruma olarak sadece aşırı ısı koruması yok diğer korumalar, aşırı yük, düşük voltaj, yüksek voltaj ve kısa devre korumaları mevcut. 80+ sertifikası olmayınca kalitesiz olacak diye bir kaide yok. Bahsettiğiniz elektrik dalgalanmalarında falan bu güç kaynağı patlamayacak merak etmeyin.